Сватбен Дисководещ - Водещ и DJ

В тази страница ще можеш да потърсиш сватбен водещ и диджей от вискоко ниво, по критерии зададени от "Wedding Vlog":

1.Фирма

Да притежава регистрирана и действаща фирма.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

6.Облекло

При провеждане на събитието да бъде облечен в официално облеко, издържано в елегантна линия. Костюм - панталон, риза, сако и папийонка/вратовръзка. Или да се съобрази с дрескода поставен от младоженците.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

2.Сайт

Да разполага със собствен уебсайт.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

7.Кореспонденция

Да води официална кореспонденция с младоженците по и-мейл.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО

3.Портфолио

Да разполага и да е публикувал на сайта си или социална медиа снимки и видеофайлове, които да удостоверяват принадлежността му към професията - ПРОФЕСИОНАЛЕН СВАТБЕН ДИСКОВОДЕЩ.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

8.Оборудване

Да използва по време на служебните си ангажименти професионално  оборудване от висок клас. Да носи със себе си и резервно такова, за да предотврати прекъсване на събитието в случай на форсмажорно обстоятелство.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО

4.Обявени цени

Да има упоменати точни цени в сайта  и/или страницата си във фейсбук. Или най-малко посочен ценови диапазон от/до на услугите.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

9.Разплащания

Да приема плащания по банков път.

ЖЕЛАТЕЛНО

5.Договор

Да разполага с детайлен и добре балансиран договор, както и да предложи такъв за всяко сватбено събитие, с който да гарантира наетите от него услуги.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

10.Офис

Да разполага с представителен офис, за да може да осигури добра и спокойна атмосфера за провеждане на срещи с младоженците.

ЖЕЛАТЕЛНО

В случай, че някой от публикуваните в този сайт професионалисти не отговаря на условията за членство, молим да ни уведомите!

Всички снимки, текстове и видеоматериали са собственост на PRS и не могат да се публикуват без изричното съгласие на PRS

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon
© 2018 Wedding Vlog-All rights reserved

Created by PRS Group.