Сватбената маса на младоженците – уникалното бижу на сватбения декор!

Целият сватбен декор трябва да създава усещането за хармония, красота и изящество. Сватбената маса е нещо специално, тя трябва да блести с безупречен дизайн и уникална визия. Тя е един от най-основните елементи на сватбения декор, има най-ярко присъствие и не забравяйте колко погледи привлича към себе си – понякога са десетки, понякога са стотици...

Сватбената маса на младоженците е един от най-сложните и основни компоненти от всяка концепция на сватбена декорация. Тя е основен фон и декор по време на празничната вечеря и всичко случващо се до края на празненството, тя е центърът на внимание на всяко сватбено събитие. На мен Никол, като дизайнер на събития, често ми се налага дни, дори седмици да обмислям, как да изглежда сватбената маса на едно събитие. От една страна тя трябва да бъде адаптирана към интериора или екстериора на дадена локация, от друга страна трябва да приляга като визия на вкуса, представите и възприятията на нашите младоженци.

В Сватбена агенция “Art Deco Weddings” отделяме часове наред, за да оформим достоен декор , възможно най-красивата среда и подходяща визия за нашите младоженци. Често това е най-трудната част, както при създаването на цялостната концепция, така и при нейното изпълнение.

Винаги си заслужава за нея да бъде отделен по-специален бюджет, който да пресъздаде нейната визия като уникален акцент в сватбения ден. Сватбената маса е един от най-креативните елементи от сватбения декор, тя пресъздава фантазии, предизвиква въображението на мен, и на всеки дизайнер на събития. Оприличаваме я на бижу, на украшение, на нашето най-голямо предизвикателство. Нейната визия трябва да бъде впечатляваща и запомняща се!

За да бъде едно красиво украшение сватбената маса, трябва да бъде с подходящ стил и дизайн, подходящи пропорции, добре адаптирани компоненти на декора, съразмерни на нея и допълнени от симетрично оформени и внимателно подбрани като визия и форма, една или повече аранжировки от цветя.

Визията на сватбената маса остава един от най-ярките спомени за сватбата на всяка двойка младоженци. За да Ви допълва и допринася за цялостното Ви усещане и емоция , отделете й специално внимание и няма да съжалявате.

Автор: Никол Новкова - Сватбена агенция “Art Deco weddings”


13 преглеждания0 коментари

Всички снимки, текстове и видеоматериали са собственост на PRS и не могат да се публикуват без изричното съгласие на PRS

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon
© 2018 Wedding Vlog-All rights reserved

Created by PRS Group.