Как да изберем подходящата декорация за нашата сватба.

Особено важен въпрос е адаптирането на концепцията за дизайн на събитието, спрямо интериора или екстериора на избраната локация.

Един добре изработен детайл, може и да не изглежда добре, ако не е поставен на правилното място. Затова пространственото виждане е задължително условие, което трябва да притежава, избраният екип за декор, за да се справи с декорирането на пространството, по най-добрия начин.

Декорацията на едно събитие, не се свежда до поставянето на покривка и ханкели или драпериане на сватбената маса, Има локации, които притежават специфика на интериора или бутиков интериорен дизайн, които трябва да бъдат съобразени, за да изглежда декорацията едно цяло с пространството. Затова или трябва да се тръгне от избор на локация и да се очаква концепцията да бъде предложена от наетия специалист или ако младоженците имат конкретна идея за концепция на декорация, е необходимо да се намери правилната локация.

Важна ли е декорацията за събитието? Тя е в основата на спомените на една сватба, декорацията се отразява дори на настроението на гостите, на емоциите на младоженците. С едно изречение може да се каже, че декорацията е важна за младоженците, които искат да създават спомени, както за самите тях, така и за техните гости. Добре е, различните нива на перспектива да имат акцент, който да бъде в полезрението на гостите.

Една концепция се започва от изборът на даден детайл, цвят, след което се пренася и върху останалите компоненти. Декорът също има своето развитие, той си е изкуство, има си стил, има си време, има си мода и дизайн.

Декорацията на залата трябва да е добавена стойност към всяко събитие, тя остава запечатана не само в спомените, в съзнанието, но и в снимките, в трейлъра, в сватбения филм. Локацията, декорацията, гостите - това са компонентите, които изграждат едно събитие, правят го многопластово. Декорът дава излъчване, стил, красота, всеки красив елемент радва окото и допринася за настроението и усещането на едно събитие. Когато избираме декор, е важно той да бъде създаден така, че да си заслужава вложените средства и да удовлетворява резултатът.

Автор: Никол Новкова - Сватбена агенция “Art Deco weddings”

Снимка: Radoslav Slavov photography


4 преглеждания0 коментари

Всички снимки, текстове и видеоматериали са собственост на PRS и не могат да се публикуват без изричното съгласие на PRS

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon
© 2018 Wedding Vlog-All rights reserved

Created by PRS Group.